Debitmetre

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Debitmetre mecanice: Debitmetrele mecanice sunt dispozitive robuste si fiabile care utilizeaza principii mecanice pentru a masura debitul de combustibil. Acestea pot include turbine, roti cu palete sau alte mecanisme pentru a detecta si inregistra cantitatea de combustibil care trece prin ele. De obicei, sunt concepute pentru a fi utilizate in medii industriale sau comerciale si pot fi reglate pentru a masura diverse tipuri de combustibili, cum ar fi motorina, benzina, kerosen sau AdBlue.


Debitmetre electronice: Debitmetrele electronice sunt echipamente moderne, care utilizeaza tehnologia electronica pentru a masura si a inregistra debitul de combustibil. Acestea pot fi dotate cu senzori avansati si tehnologii de procesare a semnalelor pentru a oferi masuratori precise si consistente. Debitmetrele electronice sunt adesea integrate in sistemele de monitorizare a combustibilului si pot oferi date in timp real despre consumul de combustibil, volumul total utilizat si alte informatii relevante.


Debitmetre pentru rezervoarele de combustibil transportabile: pentru rezervoarele de combustibil care trebuie sa fie transportate sau care sunt utilizate in aplicatii mobile, este esential sa existe sisteme de masurare a debitului de combustibil eficiente si precise. Debitmetrele pentru aceste rezervoare sunt proiectate pentru a fi portabile, rezistente la vibratii si capabile sa functioneze in conditii variate de mediu. Ele pot fi montate direct pe rezervor sau integrate in sistemele de pompare pentru a oferi o solutie completa si usor de utilizat.


Aplicatii: debitmetrele pentru combustibili sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii industriale, comerciale si agricole. Acestea sunt folosite in transporturile rutiere si maritime, in constructii, in agricultura, in industria miniera si in multe alte domenii in care este necesara masurarea precisa a consumului de combustibil. Fiabilitatea si precizia acestor dispozitive sunt vitale pentru optimizarea eficientei operationale si pentru reducerea costurilor.

In concluzie, gama variata de debitmetre mecanice si electronice pentru motorina, benzina, kerosen si AdBlue, inclusiv cele destinate rezervoarelor transportabile, reprezinta instrumente esentiale pentru monitorizarea si gestionarea eficienta a consumului de combustibil in diverse aplicatii industriale si comerciale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!