Rezervoare combustibil

La Romtank, oferim o gama variata de rezervoare pentru diverse aplicatii, adaptate nevoilor dvs specifice. Iata tipurile de rezervoare din portofoliul nostru:

1. Rezervoare de motorina
Rezervoarele de motorina Romtank sunt concepute pentru a asigura stocarea sigura si eficienta a combustibilului. Acestea sunt disponibile in variante mobile si statice, potrivite atat pentru utilizari comerciale, cat si industriale. Optiunile includ rezervoare subterane si supraterane, fiecare avand caracteristici ce garanteaza durabilitate si protectie impotriva scurgerilor.

2. Rezervoare de benzina
Rezervoarele de benzina Romtank sunt proiectate pentru a raspunde celor mai stricte standarde de siguranta si eficienta. Avem solutii flexibile pentru stocare, inclusiv rezervoare mobile si statice, disponibile in variante mobile, subterane si supraterane. Acestea sunt ideale pentru flote de masini si alte aplicatii industriale.

3. Rezervoare de AdBlue
Pentru stocarea AdBlue, Romtank ofera rezervoare specializate care asigura protectia si pastrarea calitatii solutiei. Gama noastra include atat rezervoare mobile, cat si statice. Aceste rezervoare sunt esentiale pentru vehiculele moderne echipate cu tehnologii de reducere a emisiilor.

4. Rezervoare de apa
Rezervoarele de apa Romtank sunt ideale pentru stocarea si transportul apei in diverse aplicatii, inclusiv agricultura, constructii si uz casnic. Avem disponibile modele mobile si statice.

5. Rezervoare de ulei
Pentru stocarea uleiurilor, rezervoarele Romtank sunt solutia perfecta, oferind rezistenta si siguranta. Indiferent daca aveti nevoie de un rezervor mobil sau static, portofoliul nostru include produse adaptate cerintelor dvs. specifice, ideale pentru industrii variate.

7. Rezervoare pentru fertilizanti
Romtank ofera rezervoare specializate pentru stocarea fertilizantilor, esentiale pentru sectorul agricol. Acestea sunt disponibile in modele statice, de diferite dimensiuni, asigurand siguranta si eficienta stocarii si utilizarii fertilizantilor lichizi.
 

Flexibilitate si siguranta

Indiferent de necesitatile dvs. de stocare, Romtank are soluția potrivita, oferind rezervoare mobile si statice, subterane si supraterane pentru o varietate de lichide. Produsele noastre sunt proiectate pentru a garanta siguranta si durabilitatea, conform celor mai inalte standarde de calitate.

Pentru mai multe detalii despre portofoliul nostru si pentru a gasi solutia de stocare perfecta pentru nevoile dvs., vizitati site-ul nostru sau contactati echipa Romtank.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!