Rezervoare generator

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Rezervoarele generator marca Cemo reprezinta solutii fiabile si durabile pentru stocarea de combustibil in diverse aplicatii industriale, comerciale sau agricole. Aceste rezervoare sunt proiectate pentru a asigura o manipulare sigura si eficienta a combustibilului, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Cu capacitati variate pentru a se adapta diverselor nevoi, rezervoarele generator Cemo sunt disponibile in trei dimensiuni principale:

  1. Rezervor cu capacitate de 210 litri: acest model compact este ideal pentru aplicatii mai mici sau pentru situatii in care spatiul este limitat. Cu toate acestea, nu sacrifica durabilitatea sau functionalitatea, fiind construit pentru a rezista la conditii de utilizare riguroase;

  2. Rezervor cu capacitate de 440 litri: cu o capacitate intermediara, acest rezervor este potrivit pentru utilizari medii si poate satisface necesitatile unei game variate de aplicatii. Este o optiune versatila care ofera un echilibru intre dimensiune si capacitate;

  3. Rezervor cu capacitate de 980 litri: acest rezervor ofera o capacitate mare de stocare, fiind potrivit pentru aplicatii industriale sau comerciale care necesita un volum mare de combustibil. Cu o constructie solida si robusta, acest rezervor poate gestiona cerinte exigente si ofera o solutie fiabila pentru stocarea de combustibil pe termen lung.


Toate aceste rezervoare sunt fabricate din materiale de inalta calitate, rezistente la coroziune si variatiile de temperatura, asigurand astfel durabilitatea si siguranta pe termen lung. De asemenea, sunt echipate cu accesorii adecvate pentru umplere si golire facila, precum si pentru conectarea la generatoare sau alte echipamente, oferind astfel o solutie completa si convenabila pentru gestionarea combustibilului.

Suport clienti Luni-Vineri 08.30-16.30

0268.586.059 comenzi@romtank.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!