Rezervor cu perete simplu si cuva de retentie, 20.000 L

Fii primul care scrie un Review
Cod Produs: RRS20 Ai nevoie de ajutor? 0268.586.059
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Rezervor cilindric cu axa orizontală, amplasat pe un suport conceput pentru prevenirea rasturnării, construit din tablă de otel-carbon S 235 JR UNI EN 10025 sudată, acoperit cu două straturi de grund anticorosiv și un strat de vopsea din email poliuretanic de finisare rezistentă la intemperii si este livrat impreună cu o cuvă de reținere a scurgerilor. Caracteristici:
  • gură de vizitare cu Ø 400mm prevăzută cu garnituri si bolțuri pe care sunt montate: o cuplă de umplere rapidă de 3” prevazută cu capac blocabil – pentru alimentare rezervorului; o supapă de limitare a gradului de umplere a rezervorului calibrată la 90 % din capacitatea geometrică a rezervorului; o tub de aerisire cu dispozitiv de impiedicare a intoarcerii flăcarii - diametru de 1 ½”; o indicator mecanic de nivel, vizibil, dotat cu tubulatură de protecție pentru flotor;
  • orificiu de scurgere poziționat la baza rezervorului pentru o curatare periodică;
  • teavă de aspirație dotată cu supapă de sens, filtru si robinet;
  • cuvă de reținere a scurgerilor: fabricată din tablă de oțel-carbon S 235 JR UNI EN 10025, prevăzută cu cadru autoportant așezat la bază si este fixată cu bolțuri de partea inferioară a rezervorului, ceea ce permite a fi amplasată pe orice tip de teren (chiar si permanent). Este proiectată conform capacităţii rezervorului. Este prevăzută cu conector pentru legarea la impămăntare, manșon cu dop pentru drenaj, patru dispozitive pentru montat suportii acoperisului si este acoperit cu două straturi de grund anticorosiv și un strat de vopsea din email poliuretanic de finisare rezistentă la intemperii. Capacitate: 50% din volumul rezervorului.
Vezi mai mult

Producator: Romtank

Capacitate: 20.000 litri

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!